Alkollü sürücü dehşet saçtı: 6 yaralı

Aşağı Pazarcı Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesinde H.K.'nin kullandığı 07 J 2286 plakalı minibüs ile E.V'nin kullandığı 64 LZ 895 Plakalı otomobilin çarpışması sonucunda meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı

AŞAĞI Pazarcı Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi'nde H.K.'nin kullandığı 07 J 2286 plakalı minibüs ile E.V.'nin kullandığı 64 LZ 895 plakalı otomobilin çarpışması sonucunda meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı. Kazanın ardından ortalık savaş alanına dönerken, otomobil içerisinde bulunan boş viski şişeleri ve otomobili kullanan E.V'nin 198, yanında bulunduğu iddia edilen V.T.'nin 128 promil alkollü çıkması olayın vehametini gözler önüne seriyordu.

Minibüsün palmiyeye çarparak karşı şeride geçmemiş olmasının büyük bir şans olduğunu belirten Manavgat Şoförler Odası Başkanı Mahmut Şafak, “Denetimler sıklaştırılmalı ve alkollü araç kullananlara en ağır cezalar verilmelidir” diye konuştu.

Kazada otomobil sürücüsü E.V., yanında bulunan V.T., minibüste bulunan D.T., E.T. ve 2 yaşındaki Y.T. ile D.B. yaralandı.

Antalya Caddesi'ni Zübeyde Hanım Caddesi'ne bağlayan tali yoldan hızla Zübeyde Hanım Caddesi'ne çıkan E.V.'nin kullandığı 64 LZ 895 plakalı otomobil içerisinde bulunan yolcular ile Doğu Garajı'na gitmekte olan H.K'nin kullandığı 07 J 2286 plakalı minibüse çarptı. Minibüs orta refüjde bulunan palmiyeye çarparak durabildi. Minibüsün sağ ön koltuğunda yolcu olmaması can kaybının olmamasını sağladı.

Kazada otomobil sürücüsü E.V. yanında olduğu iddia edilen V.T., minibüste bulunan D.T., E.T. ve 2 yaşındaki Y.T. ile D.B. yaralandı. Ambulanslarla Manavgat Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.

Kaza yapan 64 LZ 895 plakalı otomobilin içerisinde yerde bulunan boş viski şişeleri dikkatlerden kaçmazken, Manavgat Devlet Hastanesi'ndeki alkol kontrolünde otomobili kullanan E.V. 198, yanında bulunduğu iddia edilen V.T. ise 128 Promil alkollü çıktı.

Kazanın ardından olay yerine koşan Manavgat Şoförler Odası Başkanı Mahmut Şafak, minibüs şoförünün aracın direksiyonunu orta refüje kırarak palmiyeye çarpmasının yaşanılabilecek büyük bir faciayı önlediğini belirterek “Eğer minibüs palmiyeye çarpmayıp karşı şeride geçmiş olsaydı büyük bir facia yaşanabilirdi. Allah minibüste bulunanları korumuş. Görüldüğü üzere minibüse çarpan otomobil içerisinde bol miktarda boş viski şişesi bulunuyor. Aracı kullanan arkadaşın alkolden ayakta duracak hali yok. Tam anlamıyla bir trafik canavarı olmuş. Mobese görüntüsünde kaza öncesinde alabildiğine hızlı olduğu görülüyor. Yetkililerden denetimleri sıklaştırmalarını ve alkollü araç kullananların en ağır şekilde cezalandırılmalarını istiyoruz. Aksi taktirde bu kazaların önüne geçilemez” dedi.

05 Ara 2014 - 09:52 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber