Alışverişten dönen çifti ölüm ayırdı

Ulaş’ta meydana gelen kazada alışverişten dönen Kavun çiftini ölüm ayırdı. 2 çocuk annesi Ayşe Kavun hayatını kaybederken, kocası Ahmet Kavun ağır yaralı

- Akın BAYCAN ALANYA’DA meydana gelen trafik kazasında bir otomobilin çarptığı motosiklette yolcu olarak bulunan bir kadın olay yerinde hayatını kaybetti. Motosiklet sürücüsü eşi ise ağır yaralandı. Alınan bilgiye göre, kaza D-400 Karayolu Ulaş Mevkii'nde meydana geldi. 06 AD 4762 plakalı otomobil ile Konaklı'da bulunan iş yerinden izin alarak Kırıkkale'den gelen ailesini ziyarete giden Yasin Mazıcı (27), aynı yönde ilerleyen ve Alanya'dan alışverişten gelen Ahmet Kavun'un kullandığı 07 NJD 49 plakalı motosiklete arkadan çarptı. Kazada Ahmet Kavun'un kullandığı motosiklette yolcu olarak bulunan eşi Ayşe Kavun, olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan eşi Ahmet Kavun ise ambulansla kaldırıldığı Alanya Özel Can Hastanesi'nde tedaviye alındı. Otomobil sürücüsü Yasin Mazıcı ise Jandarma tarafından gözaltına alındı. Kaza sonrası olay yerine gelen Yasin Mazıcı'nın annesi Zübeyde Mazıcı sinir krizleri geçirdi. Polis Ayşe Kavun'un oğlu Gökhan Kavun'u olay yerinden cep telefonu ile arayarak, annesinin ölüm haberini verdi. Kaza nedeniyle D-400 Karayolu uzun süre trafiğe kapandı.

#

23 Haz 2010 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber