Alara otelleri öksüz kaldı

Alara otelleri sahibi Turgut Gürel, 58 yaşında karaciğer yetmezliği sonucu yaşamını yitirdi

- Mustafa ADIYAMAN
İNCEKUM Alara Otel, İncekum Alara Star Otel, İncekum Alara Kum Otel, Avsallar Alara Park Otel sahibi Turgut Gürel hayatını kaybetti. 1978 yılında Alara Otelleri’nin ilk halkası olan Alara Otel’i açarak turizm sektöründe faaliyet gösteren Gürel’in geçtiğimiz aylarda karaciğer ameliyatı olduğu öğrenildi. Önceki gün rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Gürel, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Evli ve üç çocuk babası Gürel, bugün Ankara, Kocatepe Camiinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Cebeci Asri Mezarlığı’nda bulunan aile mezarlığına defnedilecek. Yeni Alanya ailesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.

#

22 Ara 2012 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

xxxxx - canım arkadaşım...o güzel gülüşünle seni hiç unutmayacağım...çok zamansız bıraktın bizi...cennet mekanın olsun...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Aralık 00:00
02

Nezihe TAŞDELEN - ai̇lesi̇ne çk bağli onlar i̇çi̇n di̇di̇nen yuvasina gelecek en ufak bir zarar karşisinda kaplan kesi̇len ve bi̇r okadar hirsli i̇yi̇ bi̇r ai̇le babasi i̇di̇ nurlar i̇çi̇nde yat abi̇mi̇şz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Aralık 00:00
01

A.Tekin Akın - Hayatın içinden bir arkadaşımdı.Tam 40 yıl önce,1976 Aralık ayında,Eskişehir yolundaki HAYHAY halı yıkama fabrikası sahibiydi,temizlemeye verdiğim ve kaybolan halım dolayısıyla tanışmıştım.Sivillikte en yakın arkadaşımdı.Yurtdışında bulunduğum sırada vefat ettiğinden,yanında yer alamadı.Yokluğunu hissettiğim bir insan ve hassan bir yanaydı.İnşAllah,eserlerine sahip çıkılır,insanlığı ve ticari zekası yüksekti.Unutamadığım bir dost.Ruhu Şad,Toprağı bol olsun aslan Koyunlu'lu.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Aralık 00:00

Çorum Haber