AKEDAŞ uyardı

AKEDAŞ Gazipaşa İşletme Şefi Çeşme güncelleme işlemleri ve fatura ödemeleri konusunda uyardı

AKDENİZ Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (AKEDAŞ) Gazipaşa İşletme Şefi Naci Çeşme, elektrik kullanımı konusunda yapılması gereken güncelleme işlemleri ve fatura ödemeleri konusunda uyarılarda bulundu. Çeşme, faturası ödenmeyen aboneliklerde yapılan kesintiler konusunda açıklamada bulunarak, kesinti işlemleri konusunda yanlış bir bilginin gezindiğini, kesintilerin ikinci fatura gelmeden yapılmayacağı konusunda yanlış bir düşüncenin olduğunu belirtti. Çeşme, borç ödeme bildirimlerini Antalya İl Müdürlüğü'ne gönderdiklerini ve son ödeme tarihinden itibaren 5 gün içerisinde ihbar çıktığını, dolayısıyla vatandaşların mağdur olmamaları açısından faturalarının son ödeme tarihlerini geçirmemeleri gerektiğini ifade etti.
‘GÜNCELLEME İŞLEMİ KOLAYLIK SAĞLAR’
Vatandaşların ücretsiz olarak kullanıcı güncelleme işlemlerini yaptırabileceklerini ifade eden İşletme Şefi Çeşme şunları söyledi: “Enerji Piyasası Üst Kurulu talimatlarına göre artık elektrik kullanıcıları kayıt yaptırmak durumundalar. Bu hem abone sahiplerini, hem de kullanıcıları birçok mağduriyetten kurtaracak bir çalışma. Kullanıcı, evinde elektrik ile ilgili bir sıkıntı yaşadığı zaman bir şikayeti, talebi varsa bunu kendisi gelip dile getirebilecek. Ayrıca fatura bilgileri direkt olarak kullanıcılara gönderilecek. Son ödeme tarihli fatura bilgileri kullanıcıların ‘açma bedeli’ ödememeleri için kendilerine ulaştırılacak. Elektrik kullanıcılarımız kimlikleriyle gelip kısa sürede işlemlerini burada gerçekleştirebilirler.”

06 Oca 2014 - 10:07 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber