Aile hekimliği başladı

Gazipaşa'da aile hekimliği sistemi çerçevesinde oluşturulan "Cumhuriyet Aile Sağlığı Merkezi" törenle açıldı

AÇILIŞ töreninde konuşan Kaymakam Muhittin Pamuk, aile hekimliği hakkında bilgi verdi ve halkın bu sistem ile daha iyi sağlık hizmeti alacağını söyledi. Yapılan konuşmalarının ardından merkezin açılışı, Kaymakam Muhittin Pamuk ile merkezde görev yapacak aile hekimleri Şeyda Candan ve Hilal Yüksel tarafından yapıldı. KÖYLERE TANITIM TABELASI Gazipaşa'da adrese dayalı nüfus kayıt sistemi gereği il özel idaresi tarafından yaptırılan tanıtım tabelası dağıtıldı. Gazipaşa Özel İdare Müdürü Ahmet Kılınç, adrese dayalı nüfus kayıt sistemi gereği il özel idaresi tarafından yaptırılan köylerin tanıtım tabelası, yön levhası ve kapı numarasını muhtarla dağıttıklarını söyledi. 40 köye 12 bin 90 kapı numarası, 522 köy adı tabelası, mevki ve yön levhasını muhtarlara teslim ettiklerini kaydeden Kılınç, ''Muhtarlarımız kapı numaralarını hanelere, tanıtım köy adlarını köy girişine, mahalle adlarını mahalle girişine diğer levhaları ise ilgili yerlere dikecek'' dedi.

#

14 Oca 2011 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber