44 Mavi Bayrak aldık

TURÇEV, Alanya'da 44 plajı Mavi Bayrak kriterine uygun buldu

- Kübra DUMAN ALANYA Mavi Bayrak ve Çevre Eğitim Derneği (ALÇED) Başkanı Şerefnur Kayhan, Türkiye Çevre Vakfı'nın (TURÇEV) dün İstanbul Lütfü Kırdar Kongre Merkezi'de düzenlediği toplantıda 2010 Mavi Bayraklarının açıklandığını söyledi. Alanya'da 44 plaj ve tesisin Mavi Bayrak aldığını dile getiren Kayhan, 2009 yılında 36 olan Mavi Bayrak sayısının 2010'da 44'e yükseldiğini belirtti. Kayhan, Mavi Bayrak kriterlerini taşıyarak, Mavi Bayrak almaya hak kazanan tesis ve işletmeleri şu şekilde sıraladı: Kargıcak'ta Utopia world, Goldcity, Titan, Dinler, First Class ve Drita Otelleri Mavi Bayrak almaya hak kazanırken; Mahmutlar'da Santana, Green Peace, Ulaşlar Otelleri, Kestel'de Sunset, Orient Palace, Paradiso Otellri Mavi Bayrak aldı. Oba'da Taksim International Otel Mavi Bayrak alırken Alanya merkezde Keykubat, Damlataş, Kleopatra doğu ve Kleopatra batı plajları Mavi Bayrak aldı. Konaklı'da Doğanay, Royal Vikingen Resort, Yetkin, Türkler'de Aydınbey Gold Dreams, Asrın Beach, Club Güneş, Jasmine Beach, Köşdere ve Manolya Otelleri Mavi Bayrak aldılar. Avsallar'da Justiniano Beach, Rubi, Ulusoy Aspendos, Aska Baran, Top Otel, İncekum'da Joy Pegasos, İncekum Resort, son olarak da Okurcalar'da Ska Buket, Water Planet, Vikingen Quality, Aska Club, Arycanda, Botanik, Mukarnas, Delphin Deluxe Resort, Meryan, Sidera ile Lamer Delta otel ve tesisleri Mavi Bayrak aldı.

#

11 May 2010 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber