1 liraya kitap kampanyası

Ayışığı Sahaf&Kitapevi, Öykü Sahaf&Kitapevi ve Babil Kitap&Cafe, örnek bir çalışma yapıp, 'Antalya Okuyor' adlı ortak projeye imza attı

KİTABEVLERİ,'Kitapları Seviyor musunuz? Öyleyse Hayatınız Boyunca Mutlu Olacaksınız Demektir!' sloganıyla hikâye, öykü, edebiyat, şiir, psikoloji, felsefe, roman, deneme, araştırma gibi daha birçok türdeki kitabın fiyatını 1 TL'ye indirdi. Kampanyayı duyan okurlar, kitabevlerine akın edip birden fazla kitap satın almaya başladı. Büyük ilgi gören kampanya, 9 Mayıs Cuma akşamına kadar sürecek. Kampanya, yoğun istek olursa tekrarlanabilecek. Ortak kampanyayı başlatan kitabevleri sahipleri Yadigâr Düzen, Yasemin Yıldırım, Nefer Avcı, tüm kitapların fiyatını 1 TL'ye indirerek kitapseverleri bir araya getirmeyi, kitap okurlarının sayısını artırmayı hedeflediklerini belirtti. Konuyla ilgili yapılan ortak açıklamada, "Sahaf ve kitabevleri olarak turizmin ve kültür-sanatın başkenti Antalya'mızda bir ilki başlattık. 'Antalya'da Kitap Okumayan Kalmasın' sloganıyla yola çıktık. Kampanyamız, sosyal sorumluluk projesidir. Diğer sahaf ve kitabevlerinin de aynı duyarlılığı gösterip, belli tarihler aralığında kitap fiyatlarında indirim yapacaklarına inanıyoruz" denildi.

17 Nis 2014 - 10:37 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber