Zayıflamak isterken canından oldu

İstanbul’da yaşayan ve yurtdışı bağlantılı ayakkabı ticareti yapan 42 yaşındaki Nirvan Sahil, yakınları ve arkadaşlarının karşı çıkmasına rağmen 1 ay önce mide balonu ameliyatı oldu

Ameliyattan

sonra İzmir’in Konak İlçesi’nde bulunan erkek arkadaşını ziyarete giden Sahil, önceki akşam rahatsızlandı. Sahil’in ağrılarının artması üzerine erkek arkadaşı E.E., genç kadını ameliyat eden doktorunu arayıp durumu bildirdi. İddiaya göre İstanbul’da bulunan doktor, telefona istediği Nirva Sahil’e “İlaçlarını kullan, geçer” dedi. Bunun üzerine Sahil, yanında bulunan ilaçları kullandı ancak sadece 4 saat sonra hayatını kaybetti.

KİLOLU DEĞİLDİ

Nirva Sahil’in ölüm haberini alan arkadaşları gözyaşlarına hâkim olamadı. Arkadaşları Sahil’in kilolu olmamasına rağmen mide balonu ameliyatı olduğunu belirtti. Nirva Sahil’in kesin ölüm nedeninin yapılacak otopsi sonucu ortaya çıkacağı bildirildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü ifade edildi.

MİDE BALONU NEDİR?

Mide balonu (zayıflama balonu) şişmanlığın tedavisinde kullanılan silikon bir balon yöntemi. Mideye endoskopik olarak balon yerleştiriliyor ve bu yerleştirme sırasında balon sıvı ya da hava ile şişiriliyor. Balon 6 ay süreyle mide içerisinde kalıyor ve endoskopik yöntemle çıkarılıyor. (HABERTÜRK)

04 Haz 2015 - 09:32 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber