Yürekleri ağıza getiren intihar

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir inşaatın 6'ncı katına çıkarak iskele demirlerinden sarkan genci, bir anlık dalgınlığından istifade eden inşaatın sahibi kurtardı. İnşaat sahibi Salih Çiftçi'nin, kolundan tutarak içeri çektiği genç, hastaneye kaldırıldı

OLAY,

Demokrasi Bulvarı üzerinde bulunan bir inşaatın 6'ncı katında meydana geldi. H.M. isimli 24 yaşındaki gencin inşaatın iskelesinden aşağıya sallandığı ihbarı alan Emniyet Müdürlüğü ekipleri olay yerine gelirken Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ve 112 sağlık ekipleri de çevrede gerekli güvenlik önlemlerini aldı.

Gencin bulunduğu kata çıkan emniyet güçleri ve inşaat sahibi Salih Çiftçi, genci intihardan vazgeçirmeye çalıştı. Salih Çiftçi, uzun süren uğraşlar sonucu ikna olmayan gencin bir anlık dalgınlığından yararlanarak kolundan yakaladı. H.M. emniyet güçlerinin de çabalarıyla bulunduğu yerden alındı.

Polis aracına alınan H.M., Manavgat Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Şelale Polis Karakoluna götürüldü.

18 Şub 2016 - 17:11 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber