Yolcu otobüsüne kaçak sigara operasyonu

Adana'dan gelen bir yolcu otobüsünde yapılan aramada, bin 500 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilirken sigaraların sahibi oldukları öğrenilen ve otobüste yolcu olarak bulunan iki kardeş gözaltına alındı.

-Akın BAYCAN

Alınan bilgiye göre Adana'dan Alanya'ya gelen bir yolcuotobüsü D-400 Karayolu üzeri Alantur Köprüsü'nde, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği'ne bağlı ekipler tarafından durduruldu. Otobüste yapılan aramada bin 500 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilirken, otobüste yolcu olarak bulunan ve sigaraların sahibi oldukları öğrenilen Ahmet C.D.(31) ve kardeşi Erkan D.(27) gözaltına alındı. Kaçak sigaralara el konulurken, iki zanlı ise polis sorgusunun ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldılar.

04 Kas 2013 - 18:25 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber