Yol denetiminde 3 tutuklama

Gazipaşa’da jandarmanın yol kontrolünde yakalanan 11 şüpheliden 3'ü tutuklandı

GAZİPAŞAJandarma Komutanlığı'na bağlı Güney Jandarma Karakolu, Antalya-Mersin D-400 Karayolu'nda denetim yaptı. Durdurulan iki ayrı yolcu otobüsünde yapılan aramada iki yolcuya ait toplam 3 kilo 900 gram esrar maddesi ele geçirildi. Jandarma, olayla ilgili M.Y. ve Ö.K.'yi gözaltına aldı. Denetimlerin devamında 86 şişe bandrolsüz içki ve 57 hapla yakalanan S.G. ile kasten yaralama suçundan aranan Y.A.'nın da aralarında bulunduğu 9 kişi daha gözaltına alındı. Toplam 11 kişiden 4'ü Askerlik Şubesi yetkililerine teslim edilirken, 7 şüpheli adliyeye sevk edildi. Ö.K., S.G. ve Y.A. tutuklandı, M.Y. ise adli kontrollü olmak üzere diğer şüpheliler ile birlikte serbest bırakıldı.

19 Oca 2017 - 21:44 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber