Yine özel halk otobüsü terörü

Beşiktaş-Barbaros Bulvarı'nda freni boşalan halk otobüsü, içerideki 30'a yakın yolcusuyla kaldırıma çıkarak kaza yaptı. Bu sırada cadde kenarında servis bekleyen 8-10 kişi ölümden döndü

BEŞİKTAŞ-Barbaros Bulvarı'nda freni boşalan halk otobüsü, içerideki 30'a yakın yolcusuyla kaldırıma çıkarak kaza yaptı. Bu sırada cadde kenarında servis bekleyen 8-10 kişi ölümden döndü.

Şirintepe-Kabataş seferini yapan 27 E numaralı halk otobüsü saat 12.00 sıralarında freni boşalınca kaldırıma çıkarak kaza yaptı. Kaldırımdaki bir ağacı da altına alan otobüsteki 30a yakın yolcu, kazayı küçük sıyrıklarla atlattı. Kaza sırasında ayakta yolcu bulunmaması, ciddi yaralanmalara engel oldu.
Herkes panik oldu
Kaza sırasında oturduğu koltukta başını çarpan yolculardan Hayal Çakmak, "Otobüs normal seyrinde gidiyordu. İki tane motosiklet önüne geçti. O da frene basmaya çalıştı. Sanırım freni patladı. Kaldırıma çıktık. Ben başımı vurdum ve hala başım ağrıyor. Kimsede bir şey yoktu. Sadece herkes panik halinde dışarıya çıkmaya çalışıyordu" dedi.
8 kişiyi ezmek facia olurdu
Kazayı anlatan halk otobüsü şoförü Dilaver Karasu ise ; Normal seyir halinde, 3üncü viteste gidiyordum. Işıklar yandı. Yanınca frene bastım. Fren hiç kalmadı, yok. Sonra yol kenarında servis bekleyen otogar yolcuları vardı 8-10 kişi. onları ezmek facia olurdu. İki tane de motosikletli vardı önümde, korna çalınca onlar kaçtılar. Ben de (kaldırım) müsait görünce, buraya çıktım. Oturak sayısı kadar yolcum vardı. Hiçbirinde bir sıkıntı yok diye konuştu.
Olayın ardından kaldırıma çıkan otobüs çekici tarafından kaldırılırken, trafik polisleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

31 Tem 2014 - 17:29 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber