Yıkım kararına sinirlenince plajı yaktı

Antalya’da yıkım ve boşaltma kararı verilen Lara Beach, işletmecilerinden bazıları kendilerine verilen sözlerin tutulmadığını ve mağdur olduklarını ileri sürerek iki işletmeyi ateşe verdi.Polis ise plajlar arasında devriye başlattı

MURATPAŞA

Kaymakamlığı, Muratpaşa İlçesi’nde bulunan Lara Beach’de bulunan yaklaşık 30 işletmeye boşaltma ve yıkım kararını tebliğ etti. Lara Beach işletmecileri bütün girişimlerine ve yasal başvurularından sonuç alamayınca yaklaşan sezon öncesi mağdur edildiklerini ileri sürdü. Bugün boşaltma kararı ve Cuma günü yıkım kararı verilen işletme sahiplerinden bazıları ekmek teknelerinin elinden alınmasına sinirlendi. Mağdur olan iki işletmeci bir cafe ve restoranı ateşe verdi.

Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine gelen itfaiye cafe yangınını güçlükle söndürdü. İtfaiyenin ayrılmasının ardından yarım saat sonra bir restorandan alevler yükselmeye başladı. İtfaiye bu yangını da güçlükle söndürdü. Her iki işletme kullanamaz hale geldi. Bölgeye çok sayıda polis sevkedildi. İşletme sahiplerinin ifadelerine başvuruldu. Polis diğer işletmelerinin ateşe verilmemesi için plajlar arasında devriye atmaya başladı. Polisin plaj devriyesinin gün boyu süreceği belirtildi. Bölgeye birde nöbetçi itfaiye aracı bırakıldı.

09 Nis 2015 - 08:51 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber