Yardım etmek isterken boğularak öldü

Antalya'da denizde boğulma tehlikesi geçiren genci kurtaran 29 yaşındaki Muhammet Kazancıoğlu, çok su yutunca kendinden geçti. Sahildekilerin yardımıyla denizden çıkartılan Kazancıoğlu, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi

OLAY saat 13.45 sıralarında Konyaaltı Varyant Beach Park girişindeki kayalık alanda meydana geldi. Döşemealtı İlçesinde oturan ve bir süredir işsiz olan Muhammet Kazancıoğlu, eşi Ayşe ve kayınvalidesi Emine Duran ile Konyaaltı sahiline geldi. Bu sırada 16 yaşlarında 3 genç dalgalı denize girdi. Açıklardaki gençlerden biri, bir süre sonra boğulma tehlikesi geçirdi. Gencin yardım çığlığına kayıtsız kalmayan Muhammet Kazancıoğlu, kıyafetleriyle denize girdi. Yaklaşık 30 metre açıktaki gencin yanına yüzerek ulaşan Kazancıoğlu, onu sahile ulaştırmayı başardı.
SUDA KENDİNDEN GEÇTİ 
Dev dalgaların arasında yorulan ve su yutan Kazancıoğlu, kendinden geçti. Kazancıoğlu'nun sudan çıkamadığını gören sahildeki Şenol Karabacak ve bir kişi daha denize girdi. Kazancıoğlu, 2 kişi tarafından güçlükle sahile çıkarıldı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri, bir çocuk babası Muhammet Kazancıoğlu'na uzun süre kalp masajı yaptı. Kalp masajını gözyaşları içinde izleyen 8 aylık hamile eşi 26 yaşındaki Ayşe Kazancıoğlu, "Allah'ım yardım et" diyerek annesiyle dua etti. 
Dakikalarca yapılan kalp masajından ardından sedyeye alınan Muhammet Kazancıoğlu, ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Kazancıoğlu, müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

30 Kas 2016 - 15:49 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber