Yamaç paraşütçüsü yere çakıldı!

Antalya'da yasak bölgede yamaç paraşütü yapan 38 yaşındaki Bayram Kurt, falezlerde ters rüzgarın etkisiyle kayalıklara çarpıp, çalılık alana düştü. Kolunda kırık olduğu belirlenen Kurt, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü

OLAY, dün öğleden sonra Muratpaşa İlçesi Konyaaltı falezler üzerinde varyantlarda meydana geldi. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nün talebi üzerine Antalya Valiliği'nin ambulans helikopter, Sahil Güvenlik ve polis helikopterlerinin uçuş güzergahı olduğu gerekçesiyle yasakladığı varyantlar üzerinde yamaç paraşütü yapan Bayram Kurt, bir anda ters rüzgarın etkisiyle metrelerce yükseklikte önce kayalıklara çarptı, ardından yere çakıldı. Çalılık alana düşen Bayram Kurt'u görenler durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri Kurt'u bulunduğu yerden alarak ambulansa taşıdı. Olay yerindeki ilk muayenede kolunda kırık olduğu belirlenen Kurt, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.
Bu arada, çekim yapan gazetecilerin yanına gelen bir kişi, konunun haber yapılmamasını istedi. Gazetecilere olay anı görüntüsünü vermeyi teklif eden kişi, "Ben paraşütçünün tanıdığıyım. Haber yapmayın. Düşme anını cep telefonumla çektim. Ben sonra size düşme görüntüsünü veririm" dedi.
Hem haber yapılmasını istemeyen, hem de görüntü vermeyi teklif eden kişi ardından düşen paraşütçünün paraşütünü toplayarak olay yerinden uzaklaştı.

 

01 Ağu 2016 - 11:34 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber