Yakıt deposundan 8 kilo uyuşturucu çıktı

İstanbul'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda bir aracın yakıt deposunda, piyasaya sürülmeye hazırlanan 8 kilo uyuşturucu çıktı. Olayla ilgili 2 kişi tutuklanırken, uyuşturucuların araçtan çıkarılma anı ise polis kamerasına yansıdı

EDİNİLEN bilgilere göre, İstanbul Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, doğu illerinden gelen bir miktar uyuşturucunun piyasaya sürüleceği bilgisi üzerine çalışma başlattı. Çalışma kapsamında, gelen uyuşturucuları piyasaya süreceği belirlenen iki şüpheli takibe alındı. Yapılan takiplerin ardından Pendik'te şüphelileri yakalamaya yönelik operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında A.A. (31) ve M.K. (38) isimli iki kişi gözaltına alınırken, şüphelilere ait adreslerde ve bir araçta arama yapıldı. Arama kapsamında şüphelilere ait bir aracın yakıt deposunda 8 kilo 740 gram hint keneviri ele geçirilirken, uyuşturucuların çıkarılma anı ise polis kamerasına yansıdı.
Polis kamerasına yansıyan görüntülerde, ekiplerin araçta yaptıkları aramalar görülüyor. Aracın ön koltuğunu söken ekipleri, yakıt deposuna ulaşıyor. Yakıt deposunda zulalanan uyuşturucular polis ekiplerince ele geçiriliyor.
Gözaltına alınan şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkan iki şahıs da tutuklanarak cezaevine gönderildi.

29 Mar 2017 - 13:07 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber