Yağmaya 2'şer yıl

Abdullah T. ile Abdurrahman T. hakkında Alanya 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde karar verildi

ALANYA'DA 26 Eylül 2012'de Nancy De Wit ile Spruijt Claudia'ya karşı yağma suçunu işledikleri için yargılanan ve duruşmada hazır bulunan Abdullah T. ile Abdurrahman T. hakkında Alanya 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde karar verildi. Karara göre, İsveçli turistlerden Nancy'nin omzundaki çantaları almak için turistlere tokat atıp arkadaşının elindeki çantayı almak isterken çevredekilerin müdahalesi ile yakalanan 2 kişi hakkında dün görülen mahkemede karar verildi. Sanıklar duruşmada kalabalığın içerisinde suçu işlemelerinin mümkün olmadığını, işlemedikleri bir suç olduğu gerekçesiyle beraatlarını talep ettiler. Mahkeme heyeti sanıklardan Abdullah T. hakkında yağma girişiminden dolayı 2 yıl 6 ay hapis ve bıçak bulundurmaktan 400 lira para cezası verdi. Diğer sanık Abdurrahman T. hakkında ise yağma girişiminden dolayı 2 yıl 6 ay hapis cezası verildi. Mahkeme sanıkların daha önce kasıtlı bir suçtan dolayı ceza almamış oldukları için hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar vererek Abdullah T. ve Abdurrahman T'yi serbest bıraktı.

#

17 Oca 2014 - 10:33 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber