WhatsApp üzerinden fuhuş

Sakarya'da kiraladıkları evlerde akıllı cep telefonları ile popüler mesajlaşma aracı Whatsapp üzerinden yabancı uyruklu hayat kadınlarını pazarladıkları öne sürülen 4 şüpheli Sakarya Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 6 kadınla birlikte yakalandı

ŞÜPHELİLERİN

il merkezinde kiraladıkları 3 evde fuhuş yaptırdıkları öne sürüldü. Sakarya Emniyet Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri bazı kişilerin Adapazarı, Serdivan Ferizli ile Karasu İlçesi'nden kiraladıkları evlerde para karşılığında fuhuş yaptırdıklarını belirledi. Bu tespit sonrasında yapılan takipte R.E., N.K., N.E. ve R.Y.'nin internette popüler mesajlaşma aracı Whatsapp üzerinden pazarlık yaptıkları kişilerle anlaşıp kadınları pazarladıkları belirlendi. Kadın satıcılarının internet üzerinden pazarladıkları kadınların fotoğraflarını da göndererek müşterilerin beğenisine sundukları tespit edilince önceki gün fuhuş yaptıran ve aracılık yapan kişilere yönelik baskın yapıldı. Eş zamanlı olarak yapılan aramada R.E., N.K., N.E ve R.Y ile Gürcistan ve Türkmenistan vatandaşı N.K (35) E.M. (33), M.P. (29), Z.A. (28), J.İ. (37), Ş.S. (35) gözaltına alındı. Kadınların yaklaşık 4 aydır Adapazarı, Serdivan, Ferizli ve Karasu İlçesi'nde fuhuş yaptırıldığı belirlenirken kadınlardan birinin AIDS süphesi bulunduğu belirtildi. Kadınlardan alınan kan örnekleri tahlile gönderilirken Whatsapp üzerinden fuhuş yaptıran 4 kişi adliyeye sevk edildi.

14 May 2015 - 17:06 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber