Valilikten çatışma açıklaması

Şırnak Valiliği, İdil’de devriye görevi yürüten polise PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H'liler tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açılması ve çıkan çatışmada bir kişinin yaralanması ile ilgili açıklama yaptı

ŞIRNAK Valiliği, çıkan olaylarda İdil Belediyesi'nde taşeron firma işçisi olarak çalıştığı belirtilen bir kişinin Kaleşnikof marka uzun namlulu silahıyla birlikte yaralı olarak yakalandığını bildirdi. Şırnak Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "İlimiz İdil ilçesinde, 17 Ağustos 2015 günü saat 23:50 sıralarında bölücü terör örgütü mensupları tarafından ekiplerimize yönelik uzun namlulu silahlarla ateş edilmiş, güvenlik güçlerimizin anında karşılık vermesi sonucu çıkan çatışmada 1 örgüt mensubu, bir adet Kaleşnikof marka uzun namlulu silah, bu silaha ait bir adet şarjör ile birlikte yaralı olarak yakalanmıştır. Yakalanan bu örgüt mensubunun İdil Belediyesi'nde çalışan, taşeron firma işçisi olduğu tespit edilmiştir. Konu ile ilgili çalışmalar devam etmektedir" denildi.

18 Ağu 2015 - 14:03 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber