Uyuşturucu operasyonu polis kamerasında

Narkotik ekiplerinin 5 ayrı ilçede düzenledikleri hava destekli 3 ayrı operasyonda 19 kişi gözaltına alındı

POLİS kamerasıyla görüntülenen operasyonda yüklü miktarda uyuşturucu madde ve 6 adet pompalı tüfek ele geçirildi. İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu satıcılarına yönelik geniş çaplı operasyonlar düzenledi. Son iki gün içinde 5 ayrı ilçe hava destekli operasyonlar yapan narkotik polisi uyuşturucu tacirlerine ağır darbe vurdu. Gelen bir ihbarı değerlendiren narkotik polisi, önce Kağıthane’de bir eve baskın düzenledi. Evde yapılan aramalarda 26 kilo 927 gram eroin maddesi ele geçirildi. Uyuşturucuları para karşılığı evlerinde gizleyen karı koca A.D. ve K.D. gözaltına alınırken, uyuşturucunun sahibi olduğu belirlenen H.Ö. de yakalandı. Bir sonraki operasyonun adresi ise Beykoz ilçesi oldu. Beykoz’da bir otoparka yapılan operasyonda S.A., İ.A., H.Ç., S.A., B.A., C.Ü. ve N.Ü. adında 7 kişi gözaltına alındı. Narkotik köpeklerinin de kullanıldığı aramada 4 kilo 678 gram esrar, 26 gram bonzai, 193 adet sentetik uyuşturucu hap, 2 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet av tüfeği ve çok sayıda mermi ele geçirildi. Son olarak Tuzla, Üsküdar ve Esenler ilçelerinde uyuşturucu ticareti yapan zanlılara eş zamanlı operasyonlar yapan narkotik polisi, zanlıları kıskıvrak yakaladı. Operasyona 2 tabanca, 5 adet pompalı tüfek ve bunlara ait çok sayıda mermi ele geçirdi. Sabaha karşı yapılan baskında B.Y., Ç.T., F.T., K.U., Ö.U., Ş.E., N.K., H.N. ve M.Y. adında toplam 9 kişi gözaltına alındı. Zanlıların ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda ise silahların yanı sıra 464 gram esrar, 465 gram bonzai, bin 860 adet sentetik uyuşturucu hap bulundu.

22 Eki 2014 - 15:24 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber