Uyuşturucu bağımlısı oğlunu ihbar etti

Muğla'nın Bodrum İlçesi İçmeler Mahallesi'nde, evinin altındaki atelyede tekne imalatı yapan 48 yaşındaki Mustafa Yılmaz, uyuşturucu bağımlısı olduğunu ileri sürdüğü oğlu 27 yaşındaki İ. Yılmaz tarafından 4 gün önce dövülüp, satırla yaralandıktan sonra evden atıldığını öne sürerek polise ve Kaymakamlığa şikayetçi oldu

BODRUM

Devlet Hastanesi'nden darp raporu alan Yılmaz, kaymakamlığa verdiği dilekçede oğlunun bonzai kullanıp, tiner gibi uçucu maddeler soluduktan sonra kendisini dövüp kesici aletlerle yaraladığını, can güvenliğinin olmadığını söyledi. Oğlunun kendisini, evini ve işyerini satıp parasını vermesi için ölümle tehdit ettiğini de dilekçesinde belirten Yılmaz, "Başkalarına da zarar verebilir. Bu nedenle yakalanıp, tedavi altına alınmasını istiyorum" dedi. Evine giremeyen Yılmaz, polisle birlikte gidebileceği yerlerde oğlunu aramaya başladı. Ancak, İ. Yılmaz bulunamadı.

BABASINA RANDEVU VERDİ, BIÇAKLA YAKALANDI

Polisin aradığı İ. Yılmaz, geçen salı günü evin yakınına gelip, cep telefonuyla babasını arayarak, görüşmek istediğini söyledi. Bunun üzerine baba Yılmaz, durumu polise bildirdi. Evin çevresinde 5 sivil ve 6 da motorize yunus ekibi önlem aldı. İ. Yılmaz, buluşma yerine gelen babasına 10 metre kadar yaklaştığı sırada harekete geçen polisler, kendisini yakalayıp, etkisiz hale getirdi. İ. Yılmaz'ın üzerinde yapılan aramada bir bıçak ele geçirildi.

YARDIM İSTEDİ

İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen İ.Y.'nin geçen yıl Marmaris'te bir evi kundaklama suçundan arandığı da ortaya çıktı. İ.Y. polisteki ifadesinde, "Babam, para vermiyordu. Durumumu ben de beğenmiyordum. Ancak, anneme küfür ettiği için sinirlenip, kendimi kaybettim. Ne yaptığımı bilmiyordum, yardım edilmesini istiyorum" dedi. İ.Y. işlemlerinin ardından tedavisi için Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nin AMATEM Bölümü'ne gönderildi.

'TEDAVİ OLSUN YİNE YANIMA ALACAĞIM'

Oğlunun yakalanmasıyla rahat bir nefes alan baba Mustafa Yılmaz, DHA muhabirine şunları söyledi:

"Çok iyi mesleğim var. Oğluma da mesleğimi öğrettim. Ama 3- 4 yıl önce uyuşturucuya alıştı. Aynı evde birlikte kalıyorduk. Bonzai, esrar, tiner ne bulursa kullanıyordu. Ne yaptıysam vazgeçiremedim. Tedaviyi sürekli reddetti. Bir yıl içerisinde beni birkaç kez dövdü, bıçak ve satırla yaraladı, hastanelik oldum. Karakola gidip şikayetçi oldum. Gözaltına alıp, daha sonra serbest bırakıldı. Ancak son iki haftadır atölyemi ve evimi satarak parasını kendisine vermemi, aksi takdirde beni öldüreceğini söylemeye başladı. Son olarak satırla saldırıp yaraladıktan sonra sokağa attı. Çaresiz kendisinden şikayetçi oldum. Oğlum için, içim yanıyor. Tedavisinin ardından oğlumu tekrar yanıma alacağım."

18 Ara 2014 - 15:41 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber