Uyuşturucu bağımlısı dehşet saçtı

İstanbul Ataşehir'de, uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen Zeynel Y., kendisini kilitlediği evinin camından dışarıya silahıyla rastgele ateş açtı

ATAŞEHİR Esatpaşa Mahallesi Bingöl Sokak'ta çevreye ateş edildiği ihbarını alan polis ekibi, gittiği adreste uyuşturucu bağımlısı olduğu belirtilen Zeynel Y.’nin kendisini kilitlediği evin camından ateş ettiğini gördü. Bunun üzerine olay yerine takviye polis ekipleri sevk edildi. Polis önce gecekondunun içerisinde bulunan genci ikna etmek için yaklaşık 2 saat dil döktü.

Tüm çabalara rağmen ikna olmayan genç, polisin evin çevresinden ayrılmadığını görünce, odanın içinde yangın çıkardı. Bunun üzerine itfaiye ve sağlık ekipleri de olay yerine geldi. İtfaiye ekipleri balyozla kapıyı kırdıktan sonra yangına müdahale edildi. Gecekondunun içerisindeki bir başka odaya giren ve teslim olmayan genç, polisi bir süre daha uğraştırdı.

Son olarak, içerideki odanın kapısını itfaiyecilerin yardımıyla kıran polis, 25 yaşlarındaki Zeynel Y.’yi gözaltına aldı. Zeynel Y., Emniyet'e götürülürken basın mensuplarına tepki gösterdi.

Annesi ve kardeşiyle birlikte yaşayan Zeynel Y.’nin sabıka kaydının olduğu öğrenildi. Polisin evde yaptığı incelemede, pitbull cinsi bir köpek ile çalıntı olduğu öğrenilen inşaat malzemesi ele geçirildi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

18 Ara 2014 - 17:29 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber