Ünlü İşadamı Tekne Kazasında Öldü

İçecek firması sahibi Mustafa Söylemez tekne kazasında hayatını kaybetti.

İstanbul'da dün gece Sedef Adası'nda 'Sawaroski Vodka'nın altın serisinin tanıtımı ve bayii toplantısından Ataköy Marina'ya dönen Söylemezoğlu Meşrubat'ın sahibi ve Yönetim Kurulu Başkanı 42 yaşındaki Mustafa Söylemez, içinde bulunduğu teknenin Büyükada Kurşunburnu Mevkii'nde kayalıklara çarparak batması sonucu yaşamını yitirdi. Evli ve 2 çocuk babası Söylemez'in cenazesi yarın memleketi Antalya'nın Alanya İlçesi'nde toprağa verilecek.

Merkezi Alanya'da bulunan Söylemezoğlu Meşrubat'ın sahibi Mustafa Söylemez dün 'Sawaroski Vodka'nın altın serisinin tanıtımı ve bayii toplantısına katılmak için İstanbul'a gitti. Uçak korkusu olduğu için karayoluyla yolculuk yapan Mustafa Söylemez dün akşam Sedef Adası'nda 'Sawaroski Vodka'nın altın serisinin tanıtımı ve bayii toplantısına katıldı. Toplantıdan sonra tekneyle adadan ayrılan Söylemez, Ataköy Marina'ya gitmek için yola çıktı. Söylemez'in içinde bulunduğu tekne Büyükada Kurşunburnu Mevkii'nde kayalıklara çarparak alabora oldu. Kazada, Mustafa Söylemez denize düşerek kaybolurken Söylemez'in arkadaşı Ethem Karaoğlu, tekne kaptanı Alaattin Çağıral ve yardımcı kaptan Ali Aydın yaralı kurtuldu. Yaralılar Ethem Karaoğlu ve Alaattin Çağıral, Kartal Lütfü Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Ali Aydın ise Büyükada Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Batan teknede kaybolan Mustafa Söylemez'in bulunması için bölgeye gelen Sahil Güvenlik ekipleri arama çalışmalarına başladı. Yaklaşık 1 saat süren çalışmanın ardından Söylemez'in cesedi denizden çıkarıldı ve morga gönderildi.

AİLESİ CENAZEYİ ALMAYA GİTTİ

Ailesi bugün karayoluyla tekrar Alanya'ya dönmesini bekledikleri Mustafa Söylemez'in cenazesini almak için İstanbul'a gitti. Kaza haberini öğrenen Söylemez'in eşi 40 yaşındaki Türkan, ilköğretim okulu 3'üncü sınıf öğrencisi kızı 9 yaşındaki İrem ve 1'inci sınıf öğrencisi oğlu 7 yaşındaki Şükrü Kemal gözyaşlarına boğuldu.

Mustafa Söylemez'in cenazesi yarın Alanya'nın Oba Beldesi'nde Aşağı Oba Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

İKİ YIL ÖNCE AYSU'YU ALDI

1995 yılından bu yana su ve meşrubat sektöründe dağıtım ve pazarlama işi yapan Mustafa Söylemez, Isparta'nın Aksu İlçesi'nde 2 yıl önce Aysu Su Fabrikası'nı satın alarak bu alanda da hizmet vermeye başladı. Eşi Türkan Söylemez ile birlikte işlerini yürüten Söylemez'in başında bulunduğu şirketlerinde 200 kişi çalışıyor.

Söylemezoğlu Meşrubat bünyesinde Aysu'nun yanı sıra çeşitli meşrubat ürünlerinin dağıtımının yapıldığı iki ayrı şirket daha bulunuyor. Bu şirketlerin 5000 metrekare alan üzerine kurulu olan Alanya Konaklı'daki dağıtım deposu ve merkez ofisine ek olarak yeni hizmete açtığı 4000 metrekare üzerinde kurulu olan Manavgat Şubesi ile büyümeye devam ediyor. Gazipaşa'dan Alanya'nın Konaklı Beldesi'ne kadar olan hat üzerinde marketlerden catering firmalarına ve otel gruplarına hizmet veriyor. Perakendecilerden, toplu tüketim merkezlerine kadar geniş bir alana hizmet veren Söylemezoğlu Meşrubat, geniş araç filosu ile alkollü ve alkolsüz içecekler, meyve suları, enerji içecekleri, gazlı ve aromalı meşrubatlar ve pet su çeşitleri gruplarında hizmet veriyor

SON AİLE FOTOĞRAFI YEĞENİNİN DÜĞÜNÜNDE ÇEKİLDİ

İstanbul'da Sedef Adası'ndan Ataköy Marina'ya dönerken içinde bulunduğu teknen kayalıklara çarparak batması sonucu ölen Söylemezoğlu Meşrubat'ın sahibi Mustafa Söylemez'in geçen cumartesi günü Alanya'da yeğeninin nikah şahitliğini yaptığı ortaya çıktı.

Park Alanya'da 26 Mayıs'taki düğünde Mustafa Söylemez, Gazipaşa Kaymakamı Muhittin Pamuk ile birlikte, ortaklarından yeğeni Kemal Boz'un nikah şahitliğini yaptı. Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yenialp'in kıydığı nikahta gelin Halime Saydam'ın şahitliğini ise Ethem Kaygısız ve Aydın Kılıçaslan yaptı. Söylemezoğlu'nun son aile fotoğrafı ise Park Alanya'da eşi ve çocuklarıyla birlikte katıldığı yeğeninin düğününde çekildi. - Antalya / Alanya

#

30 May 2012 - 12:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

MUSTAFA ABA Y - kardeşi̇m benim allah rahmet eylesi̇n ruhun şad olsun ai̇elsi̇ne allah sabir versin alanya çok i̇yi̇ bi̇r i̇nsani kaybetti

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Mayıs 12:00

Çorum Haber