Uçurumda can pazarı

Zonguldak’ta yakınlarını hastaneye götüren sürücünün kullandığı otomobil taklalar atarak uçurum kenarına yuvarlandı

Kazada

adeta can pazarı yaşanırken, vatandaşların otomobilin uçuruma yuvarlanmaması için ön kaputa çıktı.

Edinilen bilgiye göre, kaza, Zonguldak-Ereğli karayolu üzerinde meydana geldi. Yakınlarını hastaneye götürmek üzere Kdz. Ereğli’nin Subaşı köyünde yaşayan İsmail Günaydın 67 SF 855 otomobiliyle BEÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’ne yola çıktı. Annesi, eşi ve akrabalarının içerisinde bulunduğu otomobille ilerleyen İsmail Günaydın, otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu taklalar atarak yol kenarındaki boşluğa düştü. Otomobilin arka tekerlekleri yaklaşık 50 metrelik uçurumun kenarında boşlukta kaldı. Kazanın ardından olay yerinde adeta can pazarı yaşandı. Yaralı annesini sürücü koltuğunda kucağına alan İsmail Günaydın, ‘Anne beni bırakma’ diye feryat etti. Kazayı gören vatandaşlar yardım amacıyla hemen otomobilin yanına koştu.

Kazayı; sürücü İsmail Günaydın hafif sıyrıklarla atlatırken eşi Zahide ve arabaları Duygu yaralandı. Sürücü İsmail Günaydın'ın annesi 71 yaşındaki Hatice ve diğer akrabaları 90 yaşındaki Hatice Günaydın hayatını kaybetti.

VATANDAŞLARDAN İLGİNÇ ÖNLEM

Arka tekerlekleri boşlukta kalan otomobilin uçuruma yuvarlanmaması için kaza yerine gelen vatandaşlar kaya parçalarını kucaklayarak otomobilin ön kaputuna koydu. Bazı vatandaşlar da otomobilin ön kaputuna koyarak uçuruma yuvarlanmaması için çabaladı. Olay yerine kısa süre sonra Kozlu Belediyesi İtfaiye ekipleri, 112 ekipleri ve AFAD ekipleri gelerek anında yaralılara müdahale etti. Yaralıların araç içerisinden kurtarılması sırasında vatandaşlar da ön kaputta durarak çalışmalara destek verdi. Yaralılar tek tek araçtan çıkartılarak olay yerine gelen ambulanslara bindirildi.

Yaralılar ambulansla BEÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Araç sürücüsü ise uzun süre olay yerinde eşi, annesi ve yakınları için gözyaşı döktü. Yaralı bir bayan olay yerinde sinir krizleri geçirdi. Aracın sürücüsü İsmail Günaydın, yaşadığı kazanın etkisiyle bir süre şoktan çıkamadı.

Olay yerine gelen jandarma ekipleri ve trafik polisleri olayla ilgili tutanak tutarak soruşturma başlattı.

REFİK FİDAN

11 May 2015 - 14:33 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber