Tur şoförü kalbine yenildi

Alanya’da bir tur firmasında şoför olarak çalışan kişi, park halindeki minibüsün içinde kalp krizi geçirerek öldü. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlatırken, ceset ise otopsi için morga kaldırıldı

- Akın BAYCAN

EDİNİLEN bilgiye göre olay, Konaklı beldesi, Ulaş Mevkii'nde meydana geldi. Antalya Hava Limanı'na müşteri almak için 07 NVM 73 plakalı tur minibüsüyle yola çıkan 35 yaşındaki Yusuf Aksoy uyumak için Ulaş Mevkii'nde mola verdi. Direksiyon başında kalp krizi geçiren Aksoy'un cesedi olay yerinden geçen bir vatandaş tarafından fark edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından Yusuf Aksoy'un cesedi Alanya Belediyesi Mezarlığı Morguna kaldırıldı. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

#

03 Ağu 2012 - 13:18 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber