Tüple demir kapıyı açmaya çalıştı

Adana'da uyuşturucu bağımlısı olduğu ileri sürülen bir kişi, kapıyı kilitleyip eline bıçak alarak dama çıkınca, bir yakını yanına aldığı piknik tüpüyle demir kapıyı açmaya çalıştı

EDİNİLEN bilgiye göre olay, Yüreğir ilçesi, Levent Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre uyuşturucu bağımlısı olan Göktürk Ş. (26), annesi ve kız kardeşinden para istedi. Ancak annesi ve kız kardeşi para olmadığını söyleyince sinirlenen Göktürk Ş. eline bıçak aldı. Bunun üzerine annesi ve kız kardeşi evden kaçıp komşularına sığındı. Bir taraftan da aile polise haber verdi. Göktürk Ş. annesinin polise haber verdiğini öğrenince iki katlı evin demirkapısını kilitleyerek elinde bıçakla dama çıkıp kendini öldürmekle tehdit etti. Bunun üzerine olay yerine polisler geldi. Göktürk Ş.'nin yakınları ve arkadaşları da olay yerine geldi. Bir süre polis, yakınları ve arkadaşları onu ikna etmeye çalıştı.

PİKNİK TÜPÜYLE GELDİ "KAPIYI KIRARIM" DEDİ

Bu arada, yaklaşık 30 dakika süren çabanın ardından Göktürk Ş. ikna olmayınca bir yakını sinirlenerek eve gidip yanına piknik tüpü alıp geldi. Göktürk Ş.'nin yakını, "Aşağı in yoksa kapıyı kırarım" diyerek tüple demir kapıya vurdu. Ancak buna rağmen Göktürk Ş. damdan inmeyerek elinde bıçakla beklemeye devam etti. Bir süre sonra Göktürk Ş.'nin yakınları ve arkadaşları demir kapıyı açmayı başardı. Göktürk Ş.'nin yanına çıkan arkadaşı onu ikna edip aşağı indirdi. Daha sonra Göktürk Ş. yakınları tarafından polis merkezine götürülerek ifadesi alındı. Göktürk Ş. gittikten sonra annesi ve kız kardeşi de evlerine gidebildi.

15 Eki 2014 - 10:24 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber