Tornavidalı hırsız kızlar

Adana’da 8 evin kapı kilit göbeğini patlatarak içeri girip, altın ve para çalan bir çocuk 2 kız yakalandı

EDİNİLEN  bilgiye göre, olay, merkez Seyhan ve Çukurova ilçelerinde meydana geldi. İddiaya göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri Seyhan ve Çukurova ilçesine bağlı mahallelerdeki apartmanlardan kapı kilit göbeği sökülerek art arda hırsızlık olaylarının meydana gelmesi üzerine mahallede alarma geçti. Polis yaptığı araştırmada Mersin’in Tarsus ilçesinde yaşayan ve "Gaco" olarak bilinen kişilerin Adana’ya geldiklerini, aile süsü vererek kızlı erkekli gruplarla apartmanlara girip hırsızlık yaptığını belirledi. Bunun üzerine harekete geçen polis yaptığı baskında 14 yaşındaki A.K. ve 22 yaşındaki Arzu G.’yi yakaladı. Şahısların üzerinden para ve altın çıktı. Aynı zamanda şahısların üzerinde yapılan aramada hırsızlık yaparken kullandıkları tornavida ve kredi kartı ele geçirildi. A.K. yaşı küçük olduğu için çocuk şube müdürlüğüne teslim edildi. Arzu G. ise emniyette sorguya alındı. A.K.’nin çocuk şubede sorgusunda Tarsus’tan sevgilisinin yanına geldiğini, onun evine gittiğini söylediği öğrenildi. Zanlılar sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

29 Eyl 2014 - 10:06 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber