TIR öğrenci servisine çarptı: 1 ölü, çok sayıda yaralı var

Samsun’un Terme ilçesinde kırmızı ışıkta duramayan Gürcistan plakalı TIR, öğrenci servisine çarptı. Yaşanan kazada bir öğrenci hayatını kaybetti, ikisi ağır olmak üzere çok sayıda öğrenci ise yaralandı.

SAMSUN'UN

Terme ilçesinde kırmızı ışıkta duramayan Gürcistan plakalı TIR, öğrenci servisine çarptı. Yaşanan kazada bir öğrenci hayatını kaybetti, ikisi ağır olmak üzere çok sayıda öğrenci ise yaralandı.

Kaza, sabah saat 07.00 sularında eski Kredi Yurtlar Kavşağı eski garaj mevkiinde meydana geldi. Öğrencileri okula götüren Fatih İlk/Ortaokulu özel servisi, ışıklı kavşaktan karşıya geçerken, kırmızı ışıkta duramayan bir tırla çarpıştı. Kazada araçta bulunan öğrencilerden Kerim Kökten olay yerinde hayatını kaybetti, iki öğrenci de ağır yaralandı. Kazada yaralanan çok sayıdaki öğrencilerden hafif yaralı olanlar Terme Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken durumu ağır olan iki öğrenci 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Kaza sebebi ile sahil yolu uzun süre tek taraflı olarak trafiğe kapatıldı. Kaza yapan araçların olay yerinden çekilmesi ile ulaşım yeniden sağlandı. Kaza ile ilgili inceleme ve soruşturma sürdürülüyor.

08 Nis 2015 - 11:17 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber