Temizliğe gittiği evi soydu

Adana'da, eve temizliğe giden bir kadın beş bin lira değerindeki altını çaldıktan sonra yakalandı

EDİNİLEN bilgiye olay, Çukurova ilçesinin Toros mahallesinde bir evde meydana geldi. İddiaya göre, Aynur H. (44) isimli bir kadın maddi durumu iyi olmadığı için evlere temizlik yapmaya giderek para kazanmaya başladı. Aynur H., Toros mahallesinde bir evde temizlik yaptı. Aynur H. işini bitirdikten sonra evdeki 5 bin lira değerindeki altınları çalıp götürdü.

Olaydan bir kaç gün sonra ev sahibi kadın altınlarını takmak istediğinde yerinde olmadığını fark edince polise haber verdi. Olayla ilgili inceleme başlatan polis, eve son olarak gelen temizlik görevlisi Aynur H.'nin ifadesini başvurdu. Aynur H., altınları kendisinin aldığını paraya ihtiyacı olduğu için böyle bir şey yaptığını belirterek, "Şeytana uydum çok pişmanım" dediği öğrenildi.

Aynur H. sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Aynur H. tutuklanması talebiyle sevk edildiği mahkeme tarafından Denetimli Serbestlik Yasası kapsamında adli kontrol yoluyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

20 Tem 2015 - 11:13 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber