Tecavüz kavgasını polis ayırdı

17 yaşındaki kıza bıçak zoruyla tecavüz davası sonrasında ortalık karıştı.

ESKİŞEHİR'DE 17 yaşındaki T.T.'ye götürdüğü boş bir evde bıçak zoruyla tecavüz ettiği öne sürülen 18 yaşındaki Furkan G., ilk duruşmada tahliye oldu. Duruşma sonrası iki gencin yakını kadınlar, adliye önünde kavga etti. Geçen yıl ekim ayında meydana gelen olayda Furkan G., T.T.'ye bıçak zoruyla tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı. Furkan G. sorgulamasının ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde tutuklu olarak yargılanan Furkan G. bugün yapılan ilk duruşmada suçlamaları kabul etmedi. Furkan G., "Olay gecesi T. ile parktaydık. Yanımızda Osman isimli arkadaşım ve T.'nin kardeşi vardı. Osman ile T.'nin kardeşi bakkala gitti. T. ile alkol aldık. Park soğuk olduğu için harabe bir eve girdik. Aramızda duygusal bir bağ vardı. Kendisi daha önce başkalarıyla da ilişkiye girmiş. Ben kendisine bıçak çekmedim, zorla ilişkiye girmedim. Kendi rızası ile birlikte olduk. Değişik zamanlarda birden fazla ilişkimiz olmuştur. 8 aydır tutukluyum ve tahliyemi istiyorum" dedi.
'ZORLA İLİŞKİYE GİRDİ'
Sanıktan şikayetçi olduğunu belirten T.T. ise "Olay gecesi kardeşimle parka gittik. Osman ile kardeşim bakkala gitti. Furkan'ı ben mahalleden tanıyorum. Parkta dolaşırken harabe bir eve bıçak bıraktığını ve bıçağı alması gerektiğini söyledi. Eve girdik. Bana ekmek bıçağı şeklinde büyük bir bıçak çekti ve zorla ilişkiye girdi. Bir ay sonra olayı aileme anlatabildim. Kendisinden şikayetçiyim. Cezalandırılmasını istiyorum" diye konuştu.

Ağır Ceza Mahkeme heyeti T.T.'ye İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan ruh ve beden sağlığının bozulup bozulmadığına dair rapor alınmasına ve tutuklu sanık Furkan G.'nin de tahliyesine karar verdi. Heyet, duruşmayı erteledi. Duruşma çıkışında T.T.'ni ve sanık Furkan G.'nin yakını kadınlar arasında tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen olayda kadınlar saç saça birbirlerine girdi. Kavgayı araya giren polisler ayırdı.

11 Haz 2013 - 16:27 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber