Şüpheli kundaklama

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde 3 otomobil, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kundaklandı

FETHİYE'nin Çamköy Beldesi Türbe ve Eşref Paşa mahallelerinde saat 01.00 sıralarında, Halil Çürük'e ait 48 GZ 201, Bekir Cerit'e ait 48 PJ 051 ve Bekir Gökmen'e ait 48 PU 559 plakalı otomobiller 5'er dakika arayla kimliği belirsiz kişilerce benzin dökülerek ateşe verildi. Her iki mahallede otomobillerden alevlerin yükselmesi üzerine vatandaşlar itfaiye ve polis ekiplerinden yardım istedi. Otomobiller çevre sakinlerinin çabası, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülürken, büyük panik yaşandı. Olay yerine gelen polis ekipleri, yangınların nedeniyle ilgili çevrede delil aradı.

'HUSUMET VAR'

Evinin önünde otomobili kundaklanan Bekir Cerit, “Olayın husumetten meydana geldiğini zannediyoruz. Ben kaçarken gördüğüm kişinin eşkalini polise verdim" dedi.
Otomobil sahiplerinden Halime Gökmen de "Husumetimiz olan bir aile var. Polise daha önce şikayette bulunduk. Hatta bugün bir şikayet dilekçesi daha vermiştik" diye konuştu.

18 Şub 2014 - 16:09 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber