Silahlı çatışma devam ediyor

Başkent'te çete liderliği, mekan basma, tehdit, şantaj, uyuşturucu, adam yaralama, gasp gibi çok sayıda suçtan sabıkası bulunan Bülent A'nın polis takibinde olduğunu fark etmesiyle ortalık karıştı. Dikmen'de çatışma çıktı. Bir kişinin hayatını kaybettiği üçü polis, dört kişinin yaralandığı olay sonrası başlatılan operasyon devam ediyor

İki kişi oldukları tahmin edilen şüpheliler ile polis arasında çıkan çatışma sonrası üçü polis, biri kadın dört kişi yaralandı, bir kişi hayatını kaybetti. Çatışmanın meydana geldiği bölgede bir silah ve 50'nin üzerinde boş kovan bulundu. Apartmanların zillerine basarak sığınacak yer arayan saldırganlarla polis arasında kovalamaca başladı.Polis, yaya olarak kaçan zanlı ya da zanlıları havadan ve karadan yapılan operasyonla yakalamak için çalışma başlattı. Şüpheli ya da şüphelilerin sıkıştırıldığı düşünülen binanın etrafında yoğun güvenlik önlemleri alındı. Bölgeye özel harekat polisleri de sevk edildi.
CİHAN haber ajansına göre çatışma sonrası kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden kişinin, çete liderliği, mekan basma, tehdit, şantaj, uyuşturucu, adam yaralama, gasp gibi çok sayıda suçtan sabıkası olan Bülent A. olduğu belirlendi. Çatışmanın da yine zanlının ieçinde bulunduğu otomobilin durdurulmasıyla başladığı iddia edildi.

23 Ağu 2014 - 16:34 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber