Silahlı çatışma: 2 yaralı

Başkentte bir otomobil galerisinin çalışanları arasında çıkan kavganın büyümesi üzerine taraflar cadde ortasında silahlı çatışmaya girdi, olayda biri ağır 2 kişi yaralandı

BAŞKENTTE bir otomobil galerisinin çalışanları arasında çıkan kavganın büyümesi üzerine taraflar cadde ortasında silahlı çatışmaya girdi, olayda biri ağır 2 kişi yaralandı.
Alacak verecek meselesi nedeniyle bir otomobil galerisi çalışanları arasında çıkan kavganın büyümesi üzerine taraflar, iki araçla Çankaya Öveçler Mahallesi 1333 Sokak'tan Kabil Caddesi'ne doğru yaklaşık 500 metre birbirlerini kovaladı. Cadde ortasında araçlarından inen şüpheliler bir süre daha kavga ettikten sonra birbirlerine silahla ateş açtı.
Olay yerine çok sayıda polis ve 112 Acil Sağlık Servis ekipleri sevk edildi. Çatışmada, vücudunun çeşitli yerlerine kurşun isabet eden Resul A. (36) ile İsmail A. (33) yaralandı. Yaralılar Gazi ve Hacettepe üniversite hastanelerine kaldırıldı. Resul A'nın sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi.
Polis, olaya karıştıklarını belirlediği şüphelileri arıyor.
Bu arada olay yeri inceleme ekiplerinin Kabil Caddesi'ndeki çalışması nedeniyle yol bir süre trafiğe kapatıldı.

14 May 2017 - 04:54 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber