Sezon öncesi operasyonlar arttı

Emniyet ekiplerinin 'torbacı' denilen uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlediği operasyonda, aralarında itfaiye görevlilerinin de bulunduğu 8 zanlı gözaltına alındı

ALANYA Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği (KOM) ekipleri, turizm sezonu öncesi uyuşturucu satıcılarına yönelik başlattığı operasyonları sürdürüyor. Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından KOM ekipleri, önceki gün sabah saatlerinde düzenlediği eş zamanlı baskınlarda, Alanya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nde çalışan K.Y. (43) ile M.P. (33), H.Y. (31), C.Y. (30), A.Ş. (28), A.K. (34), N.E. (32) ve O.K.'yi (25) evlerinde gözaltına aldı. Şüphelilerin kaldığı yerlerde yapılan aramada, satışa hazır bir miktar esrar maddesi ele geçirildi. Farklı zamanlarda 14 defa uyuşturucu satışı yaptıkları belirlenen şüpheliler, emniyetteki sorgularının ardından Alanya Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.
Aynı operasyonun ilk ayağında 'uyuşturucu temin etmek ve satmak' suçundan gözaltına alınan P.A. ile Y.O. ise tutuklandı. Bu kişilere ait evlerde 5 kilo 200 gram esrar ile 67 extacy hap ele geçirilmişti.

#

22 Mar 2013 - 00:49 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber