Şeytan ayiniyle kandırıp tecavüz ettiler

Antalya'da 2013 yılında 12 yaşındaki erkek arkadaşıyla evden kaçan aynı yaştaki kız çocuğu M.Ç.'ye uyuşturucu içirip, 'şeytan ayini' düzenleyerek cinsel istismarda bulunan yaşları 15 ile 25 arasında değişen 3 sanık, 8 yıl ile 12 yıl arasında hapse mahkum edildi

ANTALYA'DA erkek çocuğu E.K., 21 Ekim 2013 tarihinde 'Sevgili ailem, bana ve arkadaşlarıma karışmanızdan, beni sıkmanızdan bıktım. Bir süreliğine gidiyorum. Belki daha mutlu olursunuz' yazılı not bıraktıktan sonra aynı okulda eğitim gören kız arkadaşı M.Ç. ile evden kaçtı. Gün içinde şehrin değişik semtlerinde dolaşan iki çocuk, hava karardığında Işıklar Caddesi'nde bir internet kafeye gitti. Sosyal paylaşım sitesi Facebook'tan 'Dışarıda sabahlayacak yok mu' diye paylaşımda bulunan E.K. ve M.Ç, çağrılarına yanıt veren Kerem K.K., Tuğrul Ö. ve Mehmet B.Y.'nin kaldığı eve gitti.

ŞEYTAN AYİNİ

İddiaya göre burada evdeki 3 kişinin teklif ettiği uyuşturucuyu kullanan çocuklardan M.Ç., düzenlenen 'şeytan ayinine' katıldı. 'Üç büyük günahtan birini seçmezsen şeytan musallat olacak' denilerek kandırılan M.Ç.'ye aynı gece evdeki gençlerden 17 yaşındaki Gökhan A., ardından 25 yaşındaki Uğur K. ve son olarak 15 yaşındaki Kerem A.S. cinsel istismarda bulundu. İki gün boyunca burada kalan E.K. ve M.Ç., ailelerinin başvurusu üzerine polis tarafından bulundu. Ailelerine teslim edilen çocuklardan M.Ç., okul arkadaşlarına kaldıkları evde 3 kişinin cinsel istismarına uğradığını anlatınca Çocuk İzlem Merkezi'ne götürüldü.

M.Ç. ŞİKAYETÇİ OLMADI

İfadesi alınan M.Ç., bu olaydan 9 ay önce doğum günü olan 14 Şubat tarihinde evden kaçtığını anlattı. Ağustos 2013'te Kerem K.K. ve Tuğrul Ö. ile, 17 Ekim 2013 tarihinde de Mehmet B.Y. ile cinsel ilişkiye girdiğini iddia etti. Muayenesinde bekaretini kaybettiği belirlenen M.Ç., şüphelilerle kendi isteğiyle birlikte olduğunu, kimseden şikayetçi olmadığını söyledi. Ancak olay tarihinde M.Ç. 15 yaşından küçük olduğu için Kerem A.S., Uğur K., Gökhan A., Kerem K.K., Tuğrul Ö. ve Mehmet B.Y. hakkında 'cinsel istismar', 'uyuşturucu madde kullanmak ve temin etmek' ile 'cinsel amaçlı hürriyetten yoksun' kılmak suçlarından dava açıldı.

6'ncı Ağır Ceza Mahkemesi'nde 3 yıldır süren davanın karar duruşması görüldü. Duruşmaya, bir süre tutuklu kaldıktan sonra tahliye edilen sanıklardan hiçbiri katılmadı. Taraf avukatlarının katıldığı duruşmada sanık avukatları suçlamaları reddederek beraat talebinde bulundu. 

SANIKLARA CEZA YAĞDI

Duruşma sonunda mahkeme, cinsel istismar suçlarından yargılanan Kerem K., Tuğrul Ö. ve Mehmet B.Y.'nin beraatına karar verdi. Mahkeme M.Ç.'ye uyuşturucu içirip özgürlüğünü kısıtlamakla suçlanan sanıklardan Uğur K., Gökhan A. ve Kerem A.S.'nin de bu suçlardan beraatına karar verdi. Uğur K.'yı cinsel istismar, cinsel amaçlı hürriyetten yoksun kılma ve alıkoyma suçlarından toplam 12 yıl 8 ay 15 gün hapse mahkum eden mahkeme, olay tarihinde yaşları küçük olduğu için Gökhan A. ile Kerem A.S.'nin 8 yıl 5 ay 20 gün hapsine hükmetti.

05 Şub 2016 - 12:05 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber