Şarj cihazından çıkan yangın 2 can aldı

Kars’ın Kağızman ilçesinde cep telefonu şarj cihazından çıktığı öne sürülen yangın, baba ve anne karnındaki çocuğunun ölümüne neden oldu

KARS'IN

Kağızman ilçesinde cep telefonu şarj cihazından çıktığı öne sürülen yangın, baba ve anne karnındaki çocuğunun ölümüne neden oldu.
Kağızman ilçesinde dün gece saatlerinde elektrik kontağından çıkan yangında baba ve anne karnındaki bebeği hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, 33 yaşındaki Özkan Boran isimli kişinin evinde yükselen dumanları gören ağabeyi kapıyı kırarak içeri girdiğinde, evde yangın çıktığını ve çıkan dumandan habersiz uyuyan kardeşi ve eşini baygın halde buldu.
Olay yerine gelen ambulanslarla Kağızman Devlet Hastanesine kaldırılan Özkan Boran ve hamile olan eşi yapılan ilk müdahalenin ardından Kars Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen Özkan Boran hayatını kaybetti. Yapılan tetkiklerde hamile olan eşinin karnındaki bebeğin de öldüğü belirlenince doktorlar bebeği aldılar. Annenin yoğun bakımdaki tedavisine devam ediliyor.
Evde yapılan incelemede prize takılı olan cep telefonu şarjının patlayarak kısa devreye sebep olduğu ihtimali üzerinde duruluyor.

04 Oca 2015 - 16:31 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber