Saldırı karşı taraftan gelen bir araçtan yapılmış

Trabzon'un Sürmene ilçesinde dün akşam Çaykur Rizespor maçı dönüşünde Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüse yapılan saldırının detayları netleşmeye başladı

Edinilen

bilgiye göre, Çaykur Rizespor maçından dönen ve Trabzon Havalimanı'na giden Fenerbahçekafilesini taşıyan otobüse Sürmene ilçe girişindeki viyadük üzerinde karşı yönden gelen bir araç içerisinden bir kişinin pompalı tüfekle ateş ettiği belirlendi. Saldırı anının da Fenerbahçe otobüsünü takip eden polis aracında kayıtta bulunan polis kamerası tarafından görüntülendiği belirtildi. Araç plakası henüz belirlenemezken, olayın zanlılarının yakalanması için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

05 Nis 2015 - 14:28 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber