Pompalı tüfekle öldürüldü

OKURCALAR’DA bulunan bir otelde ön büro görevlisi olarak çalışan genç kız, Manavgat’ta uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Manavgat’ta bir pastanenin açık alandaki bölümünde oturan 28 yaşındaki Yeliz Tek, başında kask bulunan motosikletli genç tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürüldü. Olay, Bahçelievler Mahallesi, 5053 Sokak'taki pastanede meydana geldi. Başında kask bulunan ve kimliği belirlenemeyen motosikletli erkek, pastanenin önündeki açık alanda arkadaşlarıyla birlikte oturan Yeliz Tek'in masasına yaklaştı. Pompalı tüfeğini çıkaran motosikletli, arkadaşlarının gözü önünde Tek'i vurduktan sonra hızla olay yerinden kaçtı. Saldırıda ağır yaralanan Yeliz Tek, çağırılan 112 Acil Servis ekibinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Manavgat Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne götürüldü. Pamukkale Üniversitesi Klasik Arkeoloji Bölümü mezunu olan ve Okurcalar’da bir otelde ön büro görevlisi olarak çalışan Yeliz Tek, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Neden saldırıya uğradığı henüz belirlenemeyen Yeliz Tek'in cenazesi, Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Polis ve jandarma ekipleri, kaçan cinayet şüphelisini bulmak için geniş çaplı araştırma başlattı.

#

04 Nis 2013 - 00:09 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber