Polisin elinden kaydı ve...

Haliç Köprüsü'ne çıkan bir şahıs tüm ikana çabalarına aşağıya atladı. Ekiplerin korkuluklarda tutmaya çalıştığı şahıs, polis ve yakınlarının elinden kayarak Haliç’e düşerken, deniz polisinin zamanında yaptığı müdahale ile kurtarılarak, hastaneye kaldırıldı

Topkapı istikametinde korkuluklara çıkan 46 yaşındaki Hüseyin Deniz için olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler şahsı ikna çabaları sürerken atlama ihtimaline karşı deniz polisi de Haliç’te önlem aldı.

Ailevi sorunları olduğu öğrenilen şahsın iki yakını da olay yerine gelerek Deniz’i ikna etmeye çalıştı. Kendisini atacağını anlayan ekipler şahsı tutamaya çalıştı. Yakınlarının ve polis ekiplerinin bir tam atlayacağı sırada tutukları Hüseyin Deniz ekiplerin ve yakınlarının elinden kayarak denize düştü.

Deniz polisinin uzattığı can simidine tutunan şahıs ekipler tarafından motora çıkarıldı.   Durumu iyi olduğu gözlenen şahıs tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı.

05 Ağu 2015 - 23:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber