Polise silahlı saldırı: 1 polis yaralı

Sultangazi ilçesi Gazi Mahallesi'nde bir binaya giren göstericileri gözaltına almayan çalışan polis silahlı saldırıya uğradı. Göğsünden ağır yaralanan polis memuru hastaneye kaldırıldı. Hastane girişi ve çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alındı.

Alınan bilgiye göre, Gazi Mahallesi 1411 Sokak'ta yapılan korsan gösterilere müdahale eden çevik kuvvet ekipleri, bir binaya giren göstericileri gözaltına almak için içeri girdi. Bu sırada kimliği henüz tespit edilemeyen bir kişi ya da kişiler polise silahlı saldırı düzenledi. Göğsüne isabet eden 3 kurşunla ağır yaralanan Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nde görevli Muhammet Fatih Sivri ağır yaralandı. Saldırının ardından şüpheliler olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Meslektaşlarının yardımıyla çatışma ortamından güçlükle çıkarılan Sivri, ambulansla Taksim İlk Yardım Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastane çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alan polis, giriş ve çıkışlarda tedbir aldı. Polis saldırganların yakalanması için polis helikopteri desteğinde arama çalışması başlattı.

26 Tem 2015 - 20:37 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber