Polise bıçak çeken hırsız vuruldu

İstanbul’da bir iş yerine girmeye çalışan hırsızlardan biri olaya müdahale eden polise bıçak çekince vurularak yakalandı.

OLAY, saat 07.00 sıralarında Başakşehir Toros Caddesi üzerindeki bir iş yerinde meydana geldi. Polise yapılan bir ihbarda cadde üzerindeki bir iş yerinin kepenklerini kesmeye çalışan hırsızlar olduğu belirtildi. Başakşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipler olay yerine ulaştığında, şüphelilerden bazılarının araçta olduğunu birinin de elinde kablolarla dışarıya çıktığı fark etti. Ekip aracından inen polis, hırsızı yakalamak için koşmaya başladı. Polisi gören hırsız kabloları atarak bıçak çekti. Polis memuru hırsızı bacağından vurdu. Yaralanan hırsız yere düşerken otomobildeki diğer şüpheliler kaçtı.

Sağlık ekiplerince hastaneye götürülen şüphelinin daha önce 3 ayrı suçtan kaydı olan 23 yaşındaki E.Y. olduğu anlaşıldı. E.Y.’yi bırakarak kaçan arkadaşlarının kullandığı otomobilin de çalıntı olduğu anlaşıldı. Şüphelilerin çalıntı araçla aynı gün saat 05. 00’de bir TIR’dan malzeme çalmaya kalktıkları, şoförün uyanmasıyla kaçtıkları belirlendi. Şüphelilerin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

20 Haz 2017 - 16:38 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber