Polis kuş uçurtmuyor

Antalya'nın giriş ve çıkış kapısı olma özelliği taşıyan Gazipaşa'da polis adeta kuş uçurtmuyor. Gazipaşa'nın huzur ve güvenliği için özveriyle çalışan Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri, huzur operasyonu düzenledi

UYGULAMADA araçlar, park bahçe, metruk bina ve umuma açık yerler didik didik aranırken, yüzlerce kişinin kimlik sorgulaması (GBT) yapıldı. Gazipaşa Emniyet Müdürlüğü'nden edinilen bilgilere göre, huzur operasyonunda 259 şahıs sorgulanarak gerekli işlemler yapıldı, herhangi bir suç ve suç unsuruna rastlanmadı. Gazipaşa genelinde yapılan operasyonlar ile birlikte polisin her zaman vatandaşın yanında olduğu, suça meyilli kişileri caydırmak için bu tür operasyonlara devam edileceği bildirildi. Vatandaşlardan, şüpheli görülen her durumun ücretsiz 155 polis imdada bildirmelerini isteyerek, bu bildirimlerin suç oranını düşüreceğini ifade eden Gazipaşa Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, "Türkiye'nin en huzurlu ve güvenli kentleri arasında yer alan Gazipaşa'da bu huzuru bozacak kişiler ile olumsuzluklara asla müsaade etmeyeceğiz" dedi.

05 Ara 2016 - 20:02 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber