Polis bile neye şaşıracağını şaşırdı

Adana'da askerden izinli gelen 22 yaşındaki Burak Çetin, kız arkadaşları S.B. ve B.Ş. ile birlikte gezerken otomobille takla attı.Gençler, kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken, olay yerine gelen Çetin'in ağabeyi, "Otomobili nasıl bu hale getirdin?" diye tepki gösterdi

MERKEZ

Seyhan İlçesi'nde oturan Burak Çetin, askerden izine geldi. İzninin son günü, kız arkadaşları S.B. ve B.Ş. ile buluşan Çetin, babasına ait 01 EV 016 plakalı otomobili alıp gezmeye çıktı. Çukurova İlçesi'ndeki Seyhan Baraj Gölü kıyısında gezen 3 gencin içinde bulunduğu otomobil, iddiaya göre,  Topalak Mahallesi'nde, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıkıp takla attı. Ters dönen otomobilden kendi imkanlarıyla çıkan Çetin ile arkadaşları kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri gençlere olay yerinde müdahale etti ardından da hastaneye götürmek istedi. Ancak gençler sağlık durumlarının iyi olduğunu gerekçe göstererek kabul etmedi.

Kazayı haber alıp, Burak Çetin'in yanına gelen bir yakını, önce gençlerin sağlık durumunu sordu iyi olduklarını öğrenince otomobili inceledi. Burak Çetin'in ağabeyi olduğu öğrenilen yakını, kardeşinin üzerine yürüyüp, "Sen nasıl bir insansın, yarın askere gideceksin. Otomobili nasıl bu hale getirdin" diye tepki gösterdi. Polisler, öfkeli ağabeyi konuşarak sakinleştirdi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

17 Nis 2015 - 15:38 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber