Polis aracı kaza yaptı

Şırnak’ın Cizre ilçesinde şüpheli bir aracı takip eden sivil polis aracı kaza yaptı. Kazada 2’si polis 3 kişi yaralandı

ŞIRNAK’ın Cizre ilçesinde şüpheli bir aracı takip eden sivil polis aracı kaza yaptı. Kazada 2’si polis 3 kişi yaralandı. Kaza, Cizre-Silopi karayolu Cudi Tesisleri mevkiinde meydana geldi. Cizre Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği’ne bağlı sivil bir polis ekibi, şüpheli bir aracı takip ederken yolda başka bir araçla çarpıştı. Cizre karayolunda meydana gelen kazada polis memuru A. Ş. ve M. S. K. ile Yaşar Tosun isimli vatandaş yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulansla Cizre Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların tedavisi devam ediyor.

29 Ağu 2014 - 00:27 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber