Polis aracı kaza yaptı: 2 yaralı

Antalya'da kontrolsüz kavşakta polis otosuyla bir otomobil çarpıştı. Kazada 2 polis yaralandı

ANTALYA'DA  kontrolsüz kavşakta polis otosuyla bir otomobil çarpıştı. Kazada 2 polis yaralandı. 
Kaza, saat 11.00 sırasında Kepez İlçesi Baraj Mahallesi’nde meydana geldi. Hasan Polatkan Caddesi’nde seyir halindeki Nejla P. yönetimindeki 07 EMH 21 plakalı otomobil, kontrolsüz kavşakta Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli 07 A 6488 plakalı polis aracıyla çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle polis aracı kaldırıma vurduktan sonra yan yattı. Kazayı gören vatandaşlar sağlık ve polis ekiplerini aradı. Yaralı polisler araçtan çıkarılarak ilk müdahaleleri olay yerinde yapıldı. Ağır yaralı polis memurları Uğur Tekocak ve Şenol İncedal hastanelere kaldırıldı. Otomobil sürücüsü Nejla P de kazayı yara almadan atlattı. Polis aracı çekici ile kaldırılırken Nejla P. polis merkezine götürüldü. 
Kazayı gören bir genç, “Polis arabası ve itfaiye aracı arka arkaya gidiyorlardı. Kavşağa geldiklerinde kadın sürücünün aracı polis arabasının arkasına dokundu. Ardından kaldırıma çarpan polis arabası yan yattı. Polisler yaralıydı” dedi.


MÜDÜR TONBUL’DAN POLİSLERE UYARI

Antalya'da son günlerde yaşanan yaralamalı kazaların ardından Antalya Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, ekiplere telsiz anonsuyla, “Ekiplerimiz olay yerlerine intikal ve devriye görevlerine seyir halinde olurlarken daha dikkatli, duyarlı ve tedbirli olsun. Son zamanlarda her gün kazalar meydana geliyor. Bundan sonra tüm ekipler, emniyet kemerlerini takacak. Trafik ekipleri, ekip otolarında denetim yaparak, emniyet kemeri takmayan polisler hakkında işlem yapacak ve tarafıma sunacak” dedi.
Öte yandan Kepez Emniyet Müdürlüğü’nde görevli motosikletli yunus timleri İbrahim Yılmaz ve Tuncay Akın da geçirdikleri kazada yaralanmıştı.

21 Tem 2014 - 14:36 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber