PKK'lılar taciz ateşi açtı

Terör Örgütü PKK mensuplarınca Bitlis’in Tatvan ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, Kaymakamlık ve Tugay Komutanlığının bulunduğu bölgeye taciz ateşi açıldı. Polisin dikkati sayesine olayda can kaybı yada yaralanma olmadı

ALINAN bilgilere kimliği belirsiz örgüt yandaşları tarafından ilçenin Cumhuriyet Caddesi üzerindeki İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, Kaymakamlık ve Tugay Komutanlığının bulunduğu bölgeye taciz ateşi açıldı. Güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesi üzerine PKK’lılar olay yerinden kaçarak izlerini kaybettirdi. Güvenlik güçleri ise yaşanan kısa süreli çatışmanın ardından kaçan PKK’lıların yakalanması için operasyon başlattı.

Öte yandan yaşanan saldırı nedeniyle güvenlik güçleri ilçenin giriş ve çıkışlarını kontrol altına aldı. Olası yeni bir saldırıya karşı önlemlerini arttıran güvenlik güçleri teyakkuzda bekliyor. Diğer yandan yapılan saldırıda her hangi bir can kaybı ve yaralanmanın olmadığı belirtildi.

28 Tem 2015 - 09:16 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber