Patlama böyle görüntülendi

Denizli’de 1 kişinin hayatını kaybettiği 35 kişinin de yaralandığı patlama güvenlik kamerasına yansıdı

DENİZLİ'DE 1 kişinin hayatını kaybettiği 35 kişinin de yaralandığı patlama güvenlik kamerasına yansıdı.
Denizli’nin Bayramyeri Meydanı357 Sokak’ta unlu mamuller üretiminin ve satışının yapıldığı bir işyerinde meydana gelen patlamada 1 kişi ölmüş 35 kişi de yaralanmıştı. Olayın ardından soruşturma devam ederken olayla ilgili yeni güvenlik kamerası görüntüler ortaya çıktı.Patlamanın meydana geldiği işyerinin karşısındaki bir marketin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde patlamanın ardından etrafın bir anda toza bulandığı görüldü. Ortalık toz bulutuna bürünürken, insanların da kaçıştığı görülüyor. Görüntülerde ayrıca marketin içinde çalışanların yaşadığı zor anlar da görülüyor.
(İHA)

14 Tem 2014 - 16:48 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber