Otomobiller kafa kafaya çarpıştı: 4 ölü

Edirne - Havsa TEM Otobanın 18'inci kilometresinde çalışmalar nedeniyle ulaşımın tek şeritten sağlandığı yolda, iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi öldü, 2'si ağır 4 kişi de yaralandı.

EDİRNE - Havsa TEM Otobanın 18'inci kilometresinde çalışmalar nedeniyle ulaşımın tek şeritten sağlandığı yolda, iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi öldü, 2'si ağır 4 kişi de yaralandı. Kaza, 23.00 sıralarında Edirne-Havsa TEM Otobanı 18’nci kilometresinde meydana geldi. Karayolları ekiplerince yol çalışması nedeniyle İstanbul istikametine giden yolun bir kısmı kapatılarak trafik, Edirne’ye geliş istikametteki bir şeritten verildi. İstanbul’a giden 22 HH 277 plakalı otomobil, şiddetli yağış nedeniyle kayganlaşan yolda karşı yönden gelen 52 RC 266 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada ilk belirlemelere göre, 52 RC 266 plakalı otomobilde bulunan Ersoy Ersinyurt, Mustafa Sönmez ve diğer araçtan fırlayan Serkan Kasrat ile kimliği belirlenemeyen bir kadın hayatını kaybetti, Tülay Sönmez, Merve Ersinyurt, Erol Erdaş ve henüz kimliği belirlenemeyen bir kadın ise yaralandı. Kazayı görenler vatandaşlaın ihbarıyla gelen itfaiye ve sağlık görevlilerince sıkıştıkları yerden çıkarılan yaralılar ambulanslarla Edirne Devlet Hastanesi ve Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Polisin kazayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

30 Eki 2014 - 10:04 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber