Otomobille yolcu otobüsü çarpıştı

Antalya'da Manavgat-Akseki yolunda otomobil ile yolcu otobüsünün çarpıştığı kazada 3 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi de yaralandı.

KAZA saat 11.30 sıralarında Manavgat-Akseki karayolu Manayıt mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ali Karakoç (42) idaresindeki 42 ZT 919 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu, karşı yönden gelen Tuncer Adıgüzel (30) idaresindeki 42 LR 808 plakalı yolcu otobüsüyle çarpıştı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine çok sayıda ambulans ile Antalya Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri olay yerine geldi. Otomobilde sıkışan Rahime Karakoç (70) ve Nuray Karakoç'un cesedi, itfaiye ekipleri tarafından güçlükle çıkarıldı. Otomobilden yaralı olarak çıkarılan Mevlüt Karakoç (69) ise sağlık ekiplerinin yaptıkları tüm müdahaleye rağmen, olay yerinde yaşamını yitirdi.
Otomobil sürücüsü Ali Karakoç, helikopter ambulans ile Antalya'ya, 12 yaşındaki R.N.K. ise olay yerinde yapılan müdahalenin ardından, Manavgat'ta bir hastaneye sevk edildi.
Kaza sonrası otobüste bulunan yolcular başka bir otobüs ile Konya'ya gönderilirken, otobüs şoförü Tuncer A., gözaltına alındı.

23 Eki 2016 - 15:24 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber