Otomobille kamyonet kafa kafaya çarpıştı: 5 yaralı

Kocaeli'de Kandıra-İzmit yolunda otomobille kamyonetin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi ağır yaralandı

Kandıra-

İzmit karayolunda meydana gelen trafik kazasında 2’si bebek olmak üzere 5 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Kandıra’dan İzmit istikametine gitmekte olan Ramazan C. yönetimindeki 54 YS 014 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Mehmet K. yönetimindeki 41 N 5086 plakalı kamyonetle Dalca mevkiinde kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil bariyerlere saplanarak parçalanırken, kamyonet ise takla atarak durabildi. Kazada Mehmet K., araç içinde bulunan bir kadın ve henüz iki aylık oldukları öğrenilen ikiz bebekler ağır yaralanırken, otomobil sürücüsü Ramazan C. de çeşitli yerlerinden yaralandı. Kazayı görenlerin haber vermesiyle olay yerine itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Araçta sıkışan yaralılar, olay yerine gelen ekiplerin çalışmaları sonucu sıkıştıkları yerden çıkartılarak ambulanslara alındı. Ramazan C., Mehmet K. ve eşi olduğu öğrenilen kadın Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edilirken, henüz 2 aylık olan ve ağır yaralanan ikiz bebekler ise Kandıra Kazım Dinç Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından ikiz bebekler de Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Kaza sonucu kullanılamaz hale gelen araçlar olay yerine çağrılan çekicilerle otoparka götürüldü. Kaza nedeniyle İzmit-Kandıra yolunda ulaşım bir müddet kontrollü olarak sağlandı.

Jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

NURİ DİNÇER AKÇAHARMAN-ÜNAL CANKURT

03 Haz 2015 - 17:59 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber